Tijdens de Gentse Feesten richt de KGSRL traditiegetrouw het Eastman Open Internationaal Schaaktoernooi van Gent in. Alle informatie betreffende dit toernooi is beschikbaar. Online inschrijven is mogelijk tot 11/07/18, start v/h toernooi op 14/07/18.
Ligakampioenschap Oost-Vlaanderen
Resultaten na ronde 6
78 deelnemers mochten we verwelkomen voor deze 18de editie van het C&D-toernooi, een mooi aantal en ruim meer dan vorig jaar toen er 53 spelers opdaagden. Tevreden gezichten dus bij het bestuur en medewerkers van KGSRL.

Eindwinnaar werd Florian Vandamme (1892, KISK Ieper) met 6/7, gedeeld met Andrei Tarassiouk (1851, KGSRL) doch Florian won de onderlinge partij. In de D-reeks ging de overwinning naar Sibran Vanroose (1583 KISK Ieper) met 5,5/7
Krokustoernooi 2018
Het jaarlijkse jeugdtoernooi van KGSRL, het krokustoernooi was aan de 36ste editie toe. Veel van de huidige Belgische topspelers zetten hun eerste schaakstappen in dit jeugdtoernooi. Lees meer...
Resultaten en klassementen
Wroclav en het toernooi voor de ouden van dagen

De avonturen van Gunter Deleyn in Polen. Lees hier zijn verslagen.
Belgische Jeugdkampioenschappen te Blankenberge

Lees het verslag van Els. Enkele SEC-schakers speelden zich in de kijker. Daria Vanduyfhuys kroonde zich opnieuw tot meisjeskampioene bij de -20M, twee vice-kampioenen; Elias De Reese bij de -12J en Karen Deleu bij de -12M. Marie Dgebuadze behaalde brons bij de -14M.