Leen eens een boek uit onze bibliotheek, er zijn bijna 2000 schaakboeken beschikbaar ingedeeld volgens alle facetten van het schaakspel: openingstheorie, middenspel, eindspel, partijverzamelingen, toernooiboeken, biografieŽn en andere, zoals curiosa, verhalen met een onderwerp verbonden aan het schaakspel. Sinds kort zijn ook bijna alle recente boeken aanwezig van de uitgeverij Thinkers Publishing (DaniŽl Vanheirzeele).
Alle geÔnteresseerden kunnen terecht bij onze bibliothecaris Wim Versporten (0472/677988) die jullie met plezier verder zal helpen.
Bibliotheek
De Stukkenjagers uit Tilburg nodigen ons weer uit voor een massakamp. Op zaterdag 16/06/18 worden wij verwacht in Tilburg. Graag willen we met een grote groep naar Tilburg gaan om revanche te nemen voor de smadelijke nederlaag vorig jaar in eigen huis tegen De Stukkenjagers.

Zet 16 juni alvast in uw agenda en meld je aan bij Wim. We worden 's middags verwacht in Tilburg en 's avonds keren we terug naar Gent. Een aantal KGSRL-leden zullen voor vervoer zorgen. Als je je aanmeldt voor deelname, gelieve ook te melden als je voor vervoer kan zorgen.
Schaakontmoeting