Koninklijke Gentse Schaakkring Ruy Lopez


Thinkers Publishing, de Koninklijke Gentse schaakkring Ruy Lopez en Foodies Arena


organiseren op 30/03/2019 een simultaanuitdaging met GM Jan Timman en een gratis lezing verzorgd door schaaktrainer IM Robert Ris aan de Eedverbondkaai 242 te Gent. Grootmeester Jan Timman  verzorgt vanaf 14.30u een simultaansessie op bovenstaande locatie waarvoor inschrijving verplicht is via Eventbride. Deelname bedraagt 10 euro per deelnemer. Inschrijvingen dienen d.m.v. de volgende link te gebeuren.
IGM Jan Timman
IM Robert Ris
Gelijktijdig wordt er door International Meester en schaaktrainer Robert Ris een gratis interactieve lezing gehouden van 90 minuten met een pauze van 15 minuten. Het thema van zijn lezing is 'Hoe verbeter ik mijn kwaliteiten als clubschaker'. Als leidraad gebruikt IM Ris zijn boeken 'Crucial Chess Skills for the Club Player, volume 1 & 2', welke beide zijn gepubliceerd door Thinkers Publishing en eveneens aangekocht kunnen worden aan een speciale voordeelprijs tijdens dit schaakevenement.
De unieke speellocatie wordt voorzien door het nieuwe Gentse initiatief en fenomeen “Foodies Arena”. Dit is een locatie speciaal gecreëerd voor co-working en co-creatie. Foodies Arena wil vooral de healthy active lifestyle promoten op het werk. De volledige co-working werd opgebouwd rond een looppiste om dit gevoel ook visueel en fysiek te versterken. Verder voorzien zij ook ergonomisch zit-sta meubilair en kunnen coworkers hun stoel inruilen voor een zitbal of balance board.

* Inschrijving verplicht, spelers tot 2100 elo-rating worden toegelaten.
* Slechts beperkte plaatsen beschikbaar.