Koninklijke Gentse Schaakkring Ruy Lopez

Home
KGSRL
Op donderdag 06/06/24 vond de eerste extra openingsdag voor senioren plaats.

Fantastisch dat de extra dag open een schot in de roos was! 18 deelnemers namen deel aan de schaaknamiddag en aangevuld met meerdere bezoekers was het gezellig druk in Schaakhuis Ca´ssa. De test is geslaagd, in september nemen we de draad weer op.
Donderdag clubnamiddag
Ik had er wel een goed gevoel bij maar toch altijd afwachten of er enkele schaakvrienden zin hadden in een potje schaak. De meesten arriveerden rond 14h00 en voor de 1ste wedstrijd waren er 16 inschrijvingen.

Niet alleen schakers maar ook toeschouwers die kwamen kijken en iets drinken. Gunter, bedankt om voor de paringen en goede begeleiding te zorgen. Na de eerste partij was er koffie en thee en vroeg ik aan enkele schakers wat ze vonden van het initiatief en wat kon verbeteren voor de toekomst. Mooi initiatief maar tempo van 45 min was te lang en 2 partijen iets te weinig. Dus voor september eens overleggen met de toernooicommissie.

Na de koffie paring voor de ronde 2 en zelfs 2 schakers meer, oud collegaĺs van mijn school.

Na het schaken nog een gezellige sfeer en om 21h30 de laatsten tevreden naar huis.

Iedereen kijkt uit om vanaf september elke 1ste donderdag van de maand terug te komen. Ik denk dat er nog meer bezoekers zullen zijn.

Plaats maar in de agenda: donderdag 5 september, 3 oktober, 7 november, 5 december.

Bedankt.
Werner
Back
Next

Schaken in Schaakhuis Ca´ssa op donderdag

Schaakhuis Ca´ssa vzw - Koninklijke Gentse Schaakkring Ruy Lopez
Abrahamstraat 46, B-9000 Gent
Ondernemingsnummer: 0411.954.149 - RPR Gent

www.kgsrl.be - info@kgsrl.be - caissa@kgsrl.be